суботу, 20 травня 2017 р.

Степан Процюк. Прем'єра серії книг для підлітків в бібліотеках Солом'янки

В бібліотеках імені І.Багряного, імені І.Світличного, імені О.Пироговського та в бібліотеці "Солом'янська" відбулись презентації нової книги "Сорок цистерн любові" від "Золотого письменника України" Степана ПРОЦЮКА
Про що розповідає книга "Сорок цистерн любові"? Перш за все, це книга, яка вчить розрізніти добро та зло, що доволі часто ховається під маскою доброти та навіть любові. Повість з детективним сюжетом - про насильство над людиною, психічне та фізичне. Книга захоплює, тримає в напруженні, але водночас дає можливість посміхнутися, відчути, що Добро все ж таки перемагає - за умови прагнення до Світла та позитиву. 
Степан Процюк - сучасний український письменник, якого вважають одним з найконтроверсійніших сучасних письменників-інтелектуалів. Народився 13 серпня 1964 року на Львівщині в сім'ї політв'язня. Закінчив Івано-Франквський педінститут та аспірантуру Інституту літератури НАН України. Кандидат філологічних наук. Викладає сучасну українську літературу в Прикарпатському університеті Івано-Франківська.
Літературна біографія Степана Процюка розпочалася в 1991 році з літгуртка "Нова дегенерація", до якого він входив разом із Іваном Андрусяком та Іваном Ципердюком.
Степан Процюк - лауреат багатьох національних літературних премій: премії "Благовіст", міської літературної премії імені І.Франка, обласної літературної премії імені В.Стефаника, 7-ми разовий лауреат премії журналу "Кур'єр Кривбасу". В 2015 році отримав відзнаку "Золотий письменник України". Твори письменника перекладені кількома іноземними мовами: німецькою, російською, словацькою. 

Немає коментарів:

Дописати коментар