пʼятницю, 29 березня 2024 р.

Презентація книги Олександра Бабінського "Майя"

📚 4 квітня о 13:00 Центральна бібліотека Солом'янки імені Григорія Сковороди запрошує на презентацію нової повісті Олександра Бабінського "Майя"
😃 Читачі нашої бібліотеки можуть знати Пана Олександра за його книгою з психолінгвістики "Коли мова має значення", яку він презентував у бібліотеці цієї зими.
 
💬 Олександр Бабінський – письменник, психолог, викладач і тренер з soft skills. Народився на Донеччині, здобув філологічну, а згодом психологічну освіту. Дослідник мови як інструменту впливу на життя людини. Зарекомендував себе як жанровий експериментатор і прихильник позитивної психології. Його письменницькі дослідження в царині містики й паралельних вимірів роблять твори цікавими і непересічними. 

💠Людське життя – це багатовимірна гра в шахи. Ми бачимо не всі поля, на яких граємо, зауважує персонаж нового твору Олександра Бабінського. І саме тому не завжди завершуємо гру вчасно. Отож карма, провидіння, доля чи фатум знову і знову повертає нас до гри – доки ми її не завершимо. Людина може скніти у замкнутому колі подій і персонажів все життя, а може наважитися і вийти з нього. Герой метафоричної повісті Оен уже давно розпочав свою Гру в Задзеркаллі. Він змушений залишатися в колі випробувань, доки не складе всі необхідні іспити.  

4 квітня ⏰ 13:00  🏡вул. Освіти, 14а  💸 Вхід вільний   ✔Укриття є

Немає коментарів:

Дописати коментар