вівторок, 27 лютого 2024 р.

Літературно-музична зустріч "Пісня буде поміж нас"

💖Центральна районна бібліотека імені Григорія Сковороди запрошує усіх 3-го березня о 12:00 на ювілейну літературно-пісенну зустріч, присвячену геніальному українському творцю музично-пісенних шедеврів Володимиру Івасюку.

Усім, хто хоче і любить співати, активні учасники недільних зібрань запропонують виконати невмирущі хіти поета і композитора Володимира Івасюка, серед яких "Водограй", "Дві скрипки", "Відлуння твоїх кроків", "Я піду в далекі гори", "Мальви", "Червона рута" та інші.

👀До сьогоднішнього дня залишається загадкою феномен пісенного генія Івасюка і, напевне, що ніхто ніколи його не розгадає, бо це є божий промисел. А для нас і світу видатний маестро залишив свої невмирущі неповторні хіти, які ми запрошуємо виконати 3-го березня у читальній залі нашої бібліотеки.
☝А також пропонуємо усім, хто хоче поглибити і вдосконалити свою майстерність вокального співу, відвідувати індивідуальні заняття у вокальній студії на Освіти, які проводяться у бібліотеці щовівторка та щочетверга о 10:30

Немає коментарів:

Дописати коментар