четвер, 22 лютого 2024 р.

Творчі читання. 🐭 Мишаськів розгардіяш і догоридриґ

🐭Мишаськів розгардіяш і догоридриґ🙃
👀На останніх ⛄ Творчих читаннях зими у Центральна бібліотека Солом'янки імені Григорія Сковороди 27 лютого познайомимося з книжками сучасного українського письменника В’ячеслава Купрієнка, які діти кладуть у тривожні наплічнички, аби читати 📖 в укриттях, і залюбки роблять власні ілюстрації до прочитаних оповідань! 
😀Історії про винахідливого кмітливого мрійника Мишаська яскраві й заворожують з перших рядків. Відсутність поганих героїв, добрий авторський гумор та чудернацькі повороти сюжету роблять ці книжки особливими, а читачів - усміхненими.  Не дарма їх рекомендовано Академією безжурних наук! 
🐭Головний герой не виносить нудьги, з цікавістю досліджує світ, легко заводить друзів та робить безліч неймовірних відкриттів. І час від часу потрапляє в халепу, з якої, одначе, завжди знаходить вихід.... 
🙃А оскільки Мишасько має вдачу непосидючу і його дуже важко втримати на бібліотечній полиці, то читатимемо одразу дві книжки 📙 "Мишасько і Розгардіяш" та 📘 "Мишаськів догоридриґ", аби встигнути порівняти, яка з них краща. 😉Тож до зустрічі 27 лютого! 

🏡вул. Освіти, 14а
📅27 лютого о 15:00
💸Вхід вільний
🛡Укриття є

Немає коментарів:

Дописати коментар