понеділок, 5 лютого 2024 р.

Літературно-музична зустріч з Уляною Письменною

💙Розумна жінка-українка💛
😍Друзі, 11 лютого о 12:00 Центральна бібліотека Солом’янки запрошує вас на недільну літературно-музичну зустріч до Міжнародного дня жінок і дівчат в науці, спеціальною гостею якої буде українська науковиця, дитяча поетеса і прозаїкиня Уляна Письменна
⚡Уляна обрала для себе непростий шлях науки. Про те, як це - бути розумною жінкою серед чоловіків, працювати в технічній галузі та не зупинятися у своєму розвитку, дізнаємося на зустрічі. А ще - влаштуємо невеличкий розіграш однієї з Уляниних книжок за донат на автомобіль швидкої допомоги.
📘Щодо іншого, творчого боку життя, то Уляна Письменна є авторкою чудових прозових і віршових книжок для дітей: "Малючок та його друзі: Крапчастий Жучечок, Мишенятко-Писклятко, Річковий рачок, Голуб Гурлен і Собачка Тіна", "Хто такі Чемнята і Нечеми? Секрети чемності та міцної дружби", "Пригоди літачка Віндрі", "Бюро винаходів Цукінька" (2023), а також книжки для дорослих "Слова Пророка" - віршованої парафрази "Пророка", есею всесвітньо відомого письменника, поета й художника Халіля Жибрана, другого у світі за цитованістю, після Писання. 
💖А на завершення - поспіваємо в рамках проєкту "Співаймо разом", адже вже понад рік наші недільні зустрічі скликають до себе гостей завдяки гармонійному поєднанню пісні і слова. 

Чекаємо на вас!
вул. Освіти, 14а
11 лютого о 12:00
Вхід вільний
Укриття є

Немає коментарів:

Дописати коментар