середу, 10 квітня 2024 р.

Медитаційна арт-зустріч "Теплі миті"

🌞 Не потрібно бути художником і вміти ідеально малювати, щоб створити картину. Наша задача – завдяки кольорам створити теплий образ, спогад з дитинства (босоноге літо на шовковиці, чи багаття з сусідськими хлопцями, перший велосипед абощо), який грітиме вас у наші непрості часи. 
📚Друзі, Центральна бібліотека Солом'янки імені Григорія Сковороди та неформальна волонтерська ініціатива "Культ_о_Во" (культура і волонтерство) запрошує вас на затишну зустріч, яка додасть вам трішки наснаги у непрості часи, а також посприяє збору на ЗСУ. 
За понад два роки повномасштабної війни ми вже зрозуміли, що шлях до Перемоги – це виснажливий марафон. І щодня внутрішні сили та мотивація можуть по краплі зникати. Тому, аби знайти додаткові ресурси всередині, наснажитися, поринути у теплі миті, побути в колі приємних людей, кличемо на нашу зустріч. 
Хто буде?
💙 Анна Дерев'янко, комунікаційниця, волонтерка, яка обожнює малювати. 
💛 Любов Єремічева, журналістка, письменниця, певний час мешкала в індійському ашрамі. 
Що буде? 
💖Спершу – трохи медитації. У складні часи маємо тримати баланс і бути в ладу із самими собою. Любов Єремічева запропонує освоїти нескладну медитацію.
Далі – творча робота кожного з акриловими фарбами на полотні. Її куруватиме Анна Дерев’янко. Завдяки практиці медитації Ви зможете спіймати натхнення, і відтворити усе це в кольорі. 

💸 Крім того, на заході ви зможете задонатити для бійців 2 механізованого батальйону 3 Окремої Штурмової Бригади. 
Матеріали для творчості забезпечують організатори події. 
Також на заході Ви зможете придбати книжки чи листівки Любові, кошти з яких також підуть на Перемогу.

Місце: вул. Освіти, 14а
Дата: 11 квітня 
Час: о 17:00
Вхід вільний
Укриття є

Немає коментарів:

Дописати коментар