середу, 19 липня 2017 р.

Літній колорит від Міли Іванцової та Галини Ів

Тепла й затишна зустріч з відомою письменницею Мілою ІВАНЦОВОЮ та автором-початківцем Галиною ІВ відбулась в бібліотеці імені О.Новікова-Прибоя.
Міла Іванцова - письменниця, педагог, перекладач, журналіст. Народилася 27 листопада 1960 року.
За освітою викладач французької та російської мов. Закінчила Київський педагогічний інститут, нині Національний педагогічний університет імені Михайла Драгоманова. Викладала французьку в школі, Ліцеї туризму, Інституті туризму Федерації Профспілок України. Пізніше створила власні курси іноземних мов.
Потім змінила своє життя, зайнявшись нерухомістю, дизайном інтер'єрів, петриківським розписом, фотографією, зрештою - літературною творчістю. Полюбляє саджати дерева та квіти, збирає колекцію чавунних прасок і відтворює оригінальні картини на сканері за власною технологією, малює по склу та олійними фарбами.
Міла Іванцова - автор оповідань, повістей, статей та віршів, опублікованих в літератуних журналах України, Росії, Естонії, Нмеччини, Ізраїлю та Нової Зеландії, а також автор романів, виданих українською та російською мовами.
Останні роки займається професійною літературною діяльністю.
В лютому 2013 року за рейтингом журналу "Фокус" посіла четверте місце в рейтингу 30 найуспішніших письменників України.
Організаторка всеукраїнського соціального благодійного проекту "100 книжок для сільської бібліотеки", метою якого є наповнення сільських бібліотек сучасною українською та зарубіжною літературою.
Лауреат літературного конкурсу "Коронація слова" (2009, 2010, 2011, 2012 рр.), "Золотий письменник України" (2012 р.).   

Галина Ів - молода енергійна киянка. За освітою - фінансист, але невтримно творча особистість; свідома людина з активною громадянською пизицією, волонтер.
Її дебютний роман "Поверни мене в Японію" у 2014 році отримав спеціальну відзнаку "Міжнародний вибір" літературного конкурсу "Коронація слова". 

Немає коментарів:

Дописати коментар