пʼятницю, 27 серпня 2021 р.

Онлайн-зустріч та презентація книжки дитячої письменниці Віри Правоторової

💥30 серпня, в рамках серії зустрічей #письменник_кличе_на_урок, запрошуємо на онлайн-зустріч із улюбленою дитячою письменницею, членкинею НСПУ, лавреаткою премії імені Наталі Забіли та Першої премії Міжнародного літературного конкурсу «Корнійчуковська премія» - Вірою Правоторовою.

Писати письменниця почала за кілька років після перетину піввікової життєвої межі. Серйозним приводом для подальшого натхнення стало те, що вірші потрапили до відомого трьохтомника «А-ба-би-га-ла-ма-ги» «Улюблені вірші» (один – до другого та чотири – до третього).

З 2015 року твори авторки більше 200 разів публікувалися у таких дитячих журналах, як «Малятко», «Пізнайко», «Мамине сонечко», «Джміль», «Крилаті», та інших.

У видавництві «Зелений пес» вийшло друком три великі барвисті збірки, до яких ввійшло майже 140 віршів та 4 оповідки:
«Віршенята і віршики з оксамитової торбинки» (2015), «Веселі віршики з мальованого глека» (2016), «Оповідки та віршики з бабусиної валізки» (2017).

👆Під час зустрічі на вас чекає презентація її нової книжки для дітей "Віршики із солом’яного кошичка" (2021). На 48-ми її яскраво проілюстрованих сторінках помістилося 46 творів – це 46 зворушливих, добрих, цікавих історій, які чекають на своїх читачів.
Початок о 15-00 на https://www.facebook.com/zbs.solomyanska

Немає коментарів:

Дописати коментар