пʼятницю, 8 грудня 2023 р.

Презентація книги Олександра Бабінського "Коли мова має значення"

😀Ви коли-небудь уявляли, що слова, які ви обираєте, можуть стати ключем до розкриття таємниць вашого внутрішнього світу? Що кожна фраза, яку ви промовляєте, має потужну силу впливу не лише на оточуючих, але й на вас самих?
📚 21 грудня о 17:00 в Центральній бібліотеці Солом'янки імені Григорія Сковороди на вас чекає зустріч з провідником у світ мовлення – Олександром Бабінським, автором книжки, яка показує, як мова формує наше життя.

📖Книжка "Коли мова має значення" – це джерело знань від психолога та консультанта Олександра Бабінського. Автор не лише розповість вам свою історію, а й поділиться практичними порадами, які ви зможете втілити у своєму житті, не обтяжуючи себе принципами нав'язливості.

😍 Тож приготуйтесь дізнатись, які таємниці ховаються в словах, як вибір лексики впливає на ваше несвідоме, і як зміни у вашому мовленні можуть перетворити ваші щоденні взаємодії та поліпшити якість вашого життя. Олександр Бабінський розкриє перед вами таємниці свого видання "Коли мова має значення". Це не просто подорож у світ його книжки, але й можливість власної трансформації через магію слів.

🗓 21 грудня
🕓 17:00
🗺 вул. Освіти, 14а
💸 Вхід вільний
🛡 Укриття є

🙏🏻 Не пропустіть нагоди дізнатись: як вибір слів впливає на ваш стан, як формулювати власну лексику для покращення якості життя, та як мова може розкривати справжню сутність людини. Запрошуємо вас на захопливу подію, де ви не лише ознайомитеся з історією книжки, але й особисто відчуєте силу слів разом з нами!


Немає коментарів:

Дописати коментар