пʼятницю, 14 травня 2021 р.

Онлайн-презентація роману Міли Іванцової "Намальовані люди"

Друзі! 18 травня о 15:00 на вас чекає онлайн-презентація нового (видавництво "Білка", 2021) роману «Намальовані люди» - роману, над яким письменниця Міла Іванцова працювала понад 6 років:
- він про Київ та його мешканців буремної зими 2013-2014;
- про Революцію Гідності, побачену різними людьми з різних позицій;
- про дружбу та щирість;
- про байдужість та злість;
- про гідність та самопожертву;
- про Любов з великої літери.
Прозу Міли Іванцової називають «терапевтичною», її романи та оповідання відрізняються людяністю, написані з любов’ю до людей, до України і до свого міста, адже події практично всіх її сюжетів розгортаються в Києві. Творче кредо авторки – не депресувати читача, давати йому віру в майбутнє, підтримку в непростому сьогоденні. Читацька аудиторія – від підлітків до дуже літніх осіб.
Міла Іванцова - журналістка, перекладачка, активна громадська діячка, авторка 8 романів та 4 збірок оповідань, учасниця ряду антологій української малої прози, неодноразова лауреатка літературного конкурсу «Коронація слова». Романи «Вітражі» та «Родовий відмінок» були у шот-листі конкурсу Книга року БіБіСі. У 2012 році авторка отримала титул «Золотий письменник України», який присвоюється письменникам, чиї книжки вийшли накладом понад 100 тисяч примірників. На сьогоднішній день загальний наклад книжок Міли Іванцової перевищив 230 тисяч примірників.

Немає коментарів:

Дописати коментар