вівторок, 1 червня 2021 р.

Подорож у казку з Інною Курило

 
Під час "Подорожі у казку" з казкотерапевткою, письменницею, жіночою тренеркою Іриною Курило ми з’ясуємо, що таке казкотерапія, кому її показано, як це явище працює, а також коли батькам краще розповідати казку дитині.
"Приміряти" будь-яку казку на себе сьогодні можуть усі охочі. Тим більше, що улюблена дитяча історія є не тільки в малят, а й у дорослих. Дедалі більше чоловіків і жінок шукають вирішення своїх проблем у них. Чого варті великі черги дорослих на фільми "Аватар" чи "Аліса в країні чудес"! А з якими недитячими жартами створює свої твори компанія Disney!
Ось що наша гостя пише про себе: "Мене звати Інна Курило. Я казкотерапевт, жіночий тренер та письменниця. Автор соціально-психологічного роману «Аромат гіркого апельсину, або історія однієї леді», серії дидактичних казок «Пригоди котика Кексика і його друзів», книжки-розмальовки терапевтичних історій «Малюємо казку». Зараз готую до друку збірку казок з виховання щасливої дитини. Вона підійде і батькам і педагогам. Також я - автор курсів для жінок та освітян по казкотерапії. А ще мандрівниця, щаслива дружина, мама та бабуся."

Немає коментарів:

Дописати коментар