четвер, 25 травня 2017 р.

"Лабіринти Евотона" Андрія Крижевського

Читачі бібліотеки "Солом'янська" познайомилися з письменником-фантастом Андрієм КРИЖЕВСЬКИМ та його творчістю. 
Андрій Крижевський - український письменник і юрист. Автор серії фантастичних творів "Лабіринти Евотона". Електронні книги цієї серії (українською та російською мовами) видані "Мультимедійним видавництвом Стрельбицького", традиційні паперові варіанти - видавництвом "Кальварія".
Андрій Крижевський народився 20 червня 1987 року в Одесі. Закінчив Національний університет "Одеська юридична академія" за спеціальністю "Правознавство". Працював юристом в сфері податкового, цивільного та господарського права. З 2017 року Андрій є керуючим партнером ТОВ "Юридичне бюро "Мета-Інформ".
В літературі дебютував у 2013 році, почавши роботу над фантастичним романом "Евотон: початок". В 2014-2016 роках були написані продовження першого роману - "Евотон: трансформація" та "Евотон: 180", які в 2016 році об'єдналися автором в серію фантастики "Лабіринти Евотона".
В листопаді 2014 році А. Крижевський вступив до української асоціації письменників художньо-соціальної літератури. В червні 2015 року став лауреатом міжнародної літературної премії "Гілка Золотого каштана".

Немає коментарів:

Дописати коментар