понеділок, 11 жовтня 2021 р.

Зустріч із берегинею України

13 жовтня о 12-00 запрошуємо на зустріч із Мариною Соченко - берегинею українського культурно-історичного спадку, народною художницею, заслуженим діячем мистецтв України, волонтером.
📌Картини Марини Соченко промовисті й багатоголосі. Вони всотали в себе красу і біль нашої доби - обличчя видатних українських діячів, картини та портрети з Майдану, війни на Сході України - і розповідатимуть про них нащадкам. У військовій каплиці Воздвиження Чесного і Животворящого Хреста на Аскольдовій могилі на центральній іконі під Покровом Богородиці зображені 65 захисників України від часів Київської Русі, Козаччини, Української Народної Республіки, Української Повстанської Армії до портретів полеглих Героїв Небесної Сотні, добровольців, кіборгів, військових Збройних Сил України. А над ними Покров Пресвятої Богородиці.
Про те, як вдається пані Марині так приголомшливо виписувати складні речі, і де вона черпає сили та натхнення, поговоримо на зустрічі вже цієї середи в Центральній бібліотеці Солом’янки на Освіти, 14а.

Немає коментарів:

Дописати коментар