понеділок, 11 жовтня 2021 р.

Національна прем'єра опери-міфу "Ukraine - Terra Incognita"

💥Публічні бібліотеки Солом’янки, як амбасадори української опери-міфу "Ukraine - Terra Incognita", створеної командою молодих митців та менеджерів зі Львова та Києва та присвяченої Василеві Сліпакові і всім захисникам України, запрошують вас 14 жовтня о 19-00 долучитися до національної онлайн-трансляції!
➥ Для багатьох людей в цілому світі опера відкриє Україну як нову сучасну націю, яка може воювати і водночас творити мистецтво світового рівня. В опері звучатимуть українські пісні, заспівані як 100 років тому. Їх досліджувала і збирала авторка опери співачка та режисерка Уляна Горбачевська. Музику до опери-міфу написала випускниця Королівської консерваторії Гааги Марія Олійник.
➥ Для онлайн-трансляції дійства в Львівському Оперному театрі буде використано найсучасніші інтернет-технології та зйомки системою Dynamicam, яка забезпечить глядачам відчуття присутності безпосередньо серед акторів та музикантів на сцені оперного театру.
➥ Режисерська версія буде відкрито транслюватись на сторінках опери в YouTube та Facebook. Фішкою показу буде спеціально розроблена інтерактивна платформа "Віртуальна опера", на якій глядачі зможуть перемикатися між вікнами трансляції: відео-арт, співаки-актори, оркестр, музиканти-імпровізатори, загальний вигляд чи зведена режисерська версія.
Ми ретранслюватимемо її на нашій сторінці: https://www.facebook.com/zbs.solomyanska/

Немає коментарів:

Дописати коментар