пʼятницю, 15 жовтня 2021 р.

"Виплекати в собі жінку: чути голос роду чи шукати себе?"

Вже цього вівторка, 19 жовтня о 16-00 запрошуємо на творчу зустріч з письменницею Світланою Ткаченко.
"Виплекати в собі жінку: чути голос роду чи шукати себе?" у рамках презентації її роману "Потойбічниця"! Спілкуватимемося про становлення жінки і дорослої особистості, про вибір, невдалі попередні рішення і шляхи виходу з обставин, про значимість родинної історії або можливість захиститися від її впливу. Про те, чого шукає жінка, і чи це те ж саме, чого прагне чоловік. А може й знайдемо рецепт жіночого щастя. Цих тем зокрема торкається роман "Потойбічниця", опублікований та вперше представлений цьогоріч на Книжковому Арсеналі у проєкті "Нова Хвиля ХХІ" видавництвом Фенікс та Літературною агенцією OVO.
Про автора:
Ткаченко Світлана Вікторівна. Народилася та живе в Києві. Авторка 3-х поетичних збірок, виданих у Києві: "Психологиню звабив дактиль" (2019), "Камень с души" (2019), "Предвосхищение" (2015). Співавторка численних збірок поетичних об’єднань та конкурсних альманахів. Переможниця міжнародного фестивалю "Харьковград" (2018), лауреатка міжнародного фестивалю "Крилате сузір'я" (2018), VIII-го міжнародного конкурсу журналу "Склянка Часу*Zeitglas" (2017). Відзначена низкою літоб’єднань в реальності й на просторах інтернету.
Економіст. Психолог. Спеціалізувалася у галузях монетарної політики, банківської справи, фондового ринку, економічної психології та фінансової поведінки.

Немає коментарів:

Дописати коментар