середу, 1 листопада 2023 р.

Літературно-музична зустріч до Дня Незалежності Польщі

В неділю, 5 листопада о 12:00 Центральна бібліотека Солом'янки запрошує на літературно-музичну зустріч, присвячену Дню Незалежності Польщі 
😀Ми раді представити наших особливих гостей: Ростислава Радишевського, академіка та керівника кафедри полоністики Національного університету ім. Тараса Шевченка. Він є не лише вченим, але й поетом, композитором та автором численних наукових книг з літератури. А також Ірену Захарко, ветерана Національної опери м. Києва, заслужену артистку України та Польщі.
Ростислав Радишевський розкриє історичний період "Української школи" в польському романтизмі, який відзначався творчістю польських авторів, присвяченою Україні, козацьким подвигам та українській культурі.
🎶Разом з нашим колегою Ігорем Якубовським він представить чотири магніто-альбоми, включаючи "Вірю в тебе моя, Україно", "Серпнева рапсодія", "Осінній етюд" та "Храм любові", а деякі з пісень із цих альбомів ви почуєте під час нашої зустрічі.
🎶Ірена Захарко вразить вас виконанням українських та польських пісень та оперних арій, включаючи дуети з Ігорем Якубовським на вірші Ростислава Радишевського.
Не пропустіть цю цікаву та змістовну зустріч! 🎶

📅 5 листопада о 12:00
вул. Освіти, 14а
Вхід вільний!
Укриття є
Приходьте разом з нами відзначити цей важливий день та насолоджуватися музикою та словом разом із чудовими артистами та вченими. Буде незабутньо!


Немає коментарів:

Дописати коментар