середу, 1 листопада 2023 р.

Творчі читання в бібліотеці

😍Ми раді анонсувати старт нашого захопливого проєкту у бібліотеці - "Творчі читання". Ця ініціатива спрямована на розвиток дитячого читання та розширення художнього світу маленьких книголюбів. 
⚡Перша тема - "Гаррі Поттер". Скажіть "чарівне слово", і ми відкриваємо перед вами ворота до світу чарівництва та пригод! На наших зустрічах ми будемо обговорювати цей чарівний літературний шедевр, розглядати сюжет, досліджувати персонажів та ділитися враженнями.
💥Але це ще не все! Ми також дамо можливість діткам виявити свою творчість шляхом малювання та створення творчих композицій на тему Гаррі Поттера. Вони зможуть виразити свої ідеї та почуття через мистецтво.
Запрошуємо всіх дітей віком від 6 років приєднатися до наших занять та відкрити для себе безмежний світ магії та фантазії. Ми впевнені, що ця подорож буде незабутньою та надихнеться на подальше читання та творчість.
😀Не пропустіть перше заняття проєкту "Творчі читання" з темою "Гаррі Поттер". Зустріч відбудеться вже 7 листопада о 15:00. Приходьте та приймайте участь у нашій чарівній подорожі!
З нетерпінням чекаємо на вас у бібліотеці. 
До зустрічі!


Немає коментарів:

Дописати коментар