четвер, 30 листопада 2023 р.

"Стежинами Григорія Сковороди" - літературно-музична зустріч

🌟 "Світ ловив мене та не спіймав!"
Напевне, усі здогадались, кому належить цей афоризм. Звичайно, це слова Великого філософа і учителя, видатного українця Григорія Сковороди.
📚Центральна бібліотека Солом’янки 3-го грудня о 12:00 запрошує усіх, хто любить і хоче співати, на зустріч, присвячену 301-ій річниці від дня народження відомого українського філософа Григорія Сковороди.
😍На зустрічі ми будемо згадувати афоризми видатного філософа, вислови та вчення, до яких він закликав нас дослухатись та, що найважливіше, практикувати в повсякденному житті. Програма також включатиме виконання вже відомих та оригінальних авторських пісень та балад на його вірші, із збірки "Сад Божественних пісень". Серед обраного репертуару можна відзначити такі твори, як "Всякому місту звичай і права", "Бачачи життя осього горе", "О спокою наш коханий", "Підіймись на небеса...", "Розпошир у даль зір свій", "Вже хмара пройшла, в небі райдуга грає" та "Ода філософу".
📅 Дата: 3 грудня
⏰ Час: 12:00
📍 вул. Освіти, 14а
💸 Вхід вільний
☝Укриття є
Запрошуємо всіх на незабутню зустріч, сповнену цікавими несподіванками та здивуваннями! 
🌟Буде надзвичайно захопливо та непередбачувано. Приєднуйтесь до нас та насолоджуйтеся неперевершеним святковим настроєм!

Немає коментарів:

Дописати коментар