середу, 26 квітня 2017 р.

Зустріч з Євгенією Пірог

До юних читачів бібліотеки імені М.Бажана завітала Казкарка Джинні, тобто письменниця Євгенія ПІРОГ.
"Галактичні пригоди" з Казкаркою Джинні читачів БСЧ імені М.Лермонтова.
Євгенія Пірог - письменниця, авторка й кураторка дитячих проектів "Додай читання", "Тату, почитай!", "Срібна читацька Книга", спрямованих на популяризацію книги. Проекти "Срібна Книга" та "Казковий гопак" визнано Національними рекордами України. Користується псевдонімами Казкарка Джинні та Djinni Pie. 
Євгенія Пірог народилася в Росії, виросла в Херсоні, потім жила в багатьох містах України, нмні мешкає і працює в Києві.
Має технічну освіту. Працювала інженером, патентознавцем, викладачем фізики та малюваня, організатором дозвілля учнівської молоді. Засновниця молодіжних громадських організацій, студії шкльного радіомовлення, керівник видання учнівської газети. 
Захоплюється малюванням, складє пісні для дітей. Залучає дітей до співавторства, створивши разом з ними понад 40 казок, укладених в 13 альманахів "Блискуче перо".
Євгенія Пірог - авторка книжок для дітей "Мрії збуваються. Казкова історія, яку розповів Різдвяний Янгол", "Хлопчик Вітерець та Золота Планета", казок "Подорожі пані ТелеВежі", "Солодкі казки", "Дракошка Явдошка" та інших. Записала цикл авторських радіопрограм "Реальні Мрійники" за участі відомих письменників та митців. За сценаріями Євгенії Пірог поставлено кілька вистав. Веде сайт творчих проектів "Всі мрії".  

Немає коментарів:

Дописати коментар