вівторок, 25 квітня 2017 р.

Зустріч з казкотерапевтом Катериною Єгорушкіною

Казкотерапевт Катерина ЄГОРУШКІНА зустрілась з читачами бібліотеки "Солом'янська".
Катерина Єгорушкіна народилася 30 жовтня 1984 року в м. Бровари Київської області. За освітою - філолог, психолог. Здобула ступені бакалавра та магістра в Національному університеті "Києво-Могилянська академія".
Працює з дітьми й дорослими у царинах казкотерапії та книготерапії за авторськими методиками. Веде передачу "Чарівний світ казок" на радіо "Марія". Працює консультантом із книготерапії у видавництві "Грані-Т". На основі книг видавництва розробила та провела низку занять із книготерапії. Друком вийшла книжка "Золота вежа" Клауса Гагерула із психологічною довідкою К. Єгорушкіної. Авторка книжкового проекту "Музична казкотерапія для малят". 
Катерина Єгорушкіна з дев'яти років пише вірші та прозу. В 2006 році побачила світ перша поетична збірка авторки, видана на Грант президента України ("Пульсація миті"). З'являлися публікації у періодичних виданнях та альманахах. 
К.Єгорушкіна - член літературних студій "Криниця", "Радосинь", "Свіча-До-Слова"; лауреат та дипломант кількох літературних конкурсів. В 2010 році вийша друком її перша книга казок - "Музична подорож Золотого Каштанчика". А 2011 року побачили світ одразу дві книги авторки - "Країна Сніговія" та "Будиночок з води" - у співпраці з музичним терапевтом Стефаном Недерицею та композитором Дмитром Красноуховим. 
Джерело: Грані-Т

Немає коментарів:

Дописати коментар